Billig flytning

Få op til 3 gratis flyttetilbud

Din flytning
 

Flytteinformationer

per øhrgaard
per øhrgaard
8. April, 2021.
Bekræftet
Fortræffelig hurtig lille flytning. Flinke og raske unge mennesker
Karina Cronfelt
Karina Cronfelt
13. Marts, 2021.
Bekræftet
Super flinke folk og hurtig flytning, meget tilfreds
Stefan Stesevic
Stefan Stesevic
12. Marts, 2021.
Bekræftet
Jeg skrev en mail på deres hjemmeside, der gik maks 30 min før jeg modtog et opkald af en af deres flyttepartnere. Tilbuddet var så godt, at jeg takkede ja med det samme, uden at få flere tilbud. Hurtigt og effektivt. Klar anbefaling herfra!
Regitze Sancoeur
Regitze Sancoeur
2. Marts, 2021.
Bekræftet
Utrolig nemt, hurtigt og godt. Der mødte to utrolig søde medarbejdere, der passede rigtig godt på tingene og var dygtige og effektive. Vil helt sikkert anbefale det til alle, og skulle jeg selv få brug for hjælp igen, ved jeg, hvor jeg henvender mig. Tusind tak!
Simone
Simone
21. Februar, 2021.
Bekræftet
Imødekommende og søde flyttemænd, Service, effektivitet og fleksibilitet i top klasse kan varmt anbefales 👍 ingen bekymring man føler sig i trygge hænder og man skal ikke til ke på noget . Meget nemt og lækkert !
Eva
Eva
15. Februar, 2021.
Bekræftet
Utrolig nemt Rigtig mange bud, Det er nemt!
Katrine Poulsen
Katrine Poulsen
14. Februar, 2021.
Bekræftet
Fik 3 tilbud Med muligheder for at afveje pris/kvalitet. Kan anbefales.
Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
11. Februar, 2021.
Bekræftet
Nemt og effektivt Det var super billigt at få flyttet

Billig flytning – Gratis flyttetilbud

Søger du en billig flytning i København, Odense eller Aarhus? Hos Din Flytning tilbyder vi kun billig flytning. Vi kan tilbyde dig en med garanti en billig flytning, da vi har professionelle flyttefirmaer, der giver dig op til 3 flyttetilbud, på netop din flytning, vi har håndplukket vores flyttefirmaer, og på den måde sikre vi en høj service, forsikring og en billig flytning.

En billig flytning, er inkluderet en fuld forsikret flytning, med erfarne flyttemænd. Hos Din Flytning er der ingen skjulte gebyr. Vi arbejder med en fast timepris, og i den flytning er alt inkluderet.

Du kan få en billig flytning i hele landet. Vi håndterer store som små flytninger, og det indebærer både privatflytning, erhvervsflytning, kontorflytning.

Så skal du bruge en billig flytning, så skynd dig at indhente 3 uforpligtende flyttetilbud, og spar op til 60% på din flytning.

 

 

 

Adresse:

Din Flytning

Bredahlsvej 21

2500 Valby

CVR: 35791337

Kundeservice:

Bestil uforpligtende tilbud